Öppen trädgård 2006

mars 24th, 2006

Hej trädgårdsvänner

Jag vill passa på att tala om att genom tidningen Land så anordnas öppen trädgård i många trädgårdar i hela Sverige den 16 juli 2006. Så även hos oss, vill ni komma och besöka oss är ni mycket varmt välkomna då. Söndag den 16 juli mellan kl 12-18. Lindbro trädgård ligger mitt mellan Sköldinge och Flodafors kyrkor mitt i Södermanland. Vi kommer att sälja en del växter då av det lite ovanliga slaget då samt lite kaffe med dopp. Är det något speciellt ni är intresserade av skicka ett litet meddelande under ”kontakt”. Jag kan då spara eller kruka upp den sorten just du önskar.

Vill ni besöka oss under andra tider, tag kontakt med oss hör av er då genom att kicka på  ”kontakt”.

Håll ut snart är våren här.

”Sätt dig ner tills brådskan gått över”


Länkar hit | Comments RSS

Kommentera

Namn (required)

Email (required)

Hemsida

Din kommentar